Wat nog meer...

Wij proberen het ieder ander zo makkelijk mogelijk te maken door zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Muziekkaart is een "volle dochter” van Basisidee. Basisidee is een full service reclamebureau en al twintig jaar actief voor nationale en internationale bedrijven. Wij hebben dan ook ervaren en getalenteerde vormgevers, die gespecialiseerd zijn in het bedenken en ontwerpen van unieke en creatieve muziekwenskaarten.

Wat is een muziekkaart zonder muziek ......een doodnormale kaart. Het is daarom van groot belang dat de kwaliteit van het geluid optimaal is. Wij werken met een aantal studio’s in Nederland en België om op deze manier de allerbeste kwaliteit te garanderen. Tevens maken we gebruik van professionals die zich met name bezig houden met het inspreken van commerciele boodschappen. Zowel de bekende als minder bekende stemmen.

Als de muziekkaart éénmaal gereed is moet hij over het algemeen nog verstuurd worden.
De kaart moet in een envelop gestoken worden, de envelop moet voorzien worden van adresgegevens, eventueel met een begeleidende brief en de envelop moet uiteraard nog dicht geplakt worden. Voor deze handling werkzaamheden, werken wij samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland.

En als de mailing gereed is voor verzending, dan werken wij samen met PostNL, een zeer goede en voordelige partner die altijd netjes haar afspraken nakomt.

Muziekkaart, die komt binnen! ...van ontwerp tot kaartje op de mat.

Acties & voordelen
Meld je aan bij Muziekkaart.

Muziekkaart
Meldijk 37
1911 BA Uitgeest
Nederland

T + 31 (0)251 362 002
E info@muziekkaart.nl

VOF Basisidee
K.v.K. 56348193
BTW NL8152.16.397.B01

© 2020 Muziekkaart

Muziekkaart is onderdeel van Basisidee | reclame & meer