Muziekkaart, die komt binnen!

Het blijft natuurlijk enorm moeilijk: hoe pak je nou de aandacht van de consument? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om uit te kiezen.

Direct mail en folders hebben de meest prettige ervaring voor ons brein, dat is bewezen uit diverse onderzoeken. Maar een kaart inclusief geluid is totaal uniek. Je komt deze kaarten tegen als verjaardagskaart, maar nooit in de vorm van direct mail.

Sinds 2012 ontwerpen en produceren wij de Muziekkaart; ook wel de muziekwenskaart genoemd. Simpel gezegd een kaart met muziek / geluid. Maar de mogelijkheden hierin zijn ongekend groot.

De Muziekkaart is voor iedere persoonlijke of commerciële boodschap inzetbaar, zoals een presentatie, aankondiging, kerstkaart, uitnodiging, etc. De Muziekkaart is custom-made en kan voorzien worden van ieder denkbaar geluid tot maar liefst 10 minuten lang.

Het inzetten van de Muziekkaart zorgt voor veel meer interesse in het betreffende product of dienst. Helemaal indien je de Muziekkaart in een vroegtijdig stadium van je campagne inzet.

Een verzenddoos, envelop, cadeauverpakking, boekwerk of noem maar op, wij kunnen het voorzien van geluid d.m.v. onze geluidsmodules. Deze modules worden geactiveerd door beweging, drukknop of licht.

Vraag een offerte aan!

Deze klanten gingen u voor

Acties & voordelen
Meld je aan bij Muziekkaart.

Muziekkaart
Meldijk 37
1911 BA Uitgeest
Nederland

T + 31 (0)251 362 002
E info@muziekkaart.nl

VOF Basisidee
K.v.K. 56348193
BTW NL8152.16.397.B01

© 2020 Muziekkaart

Muziekkaart is onderdeel van Basisidee | reclame & meer